Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Karabacak, Darıca Gençlerbirliği'ni antrenmanına konuk oldu

        (Fotoğraflı)

        Oğuzhan Eke

        KOCAELİ (İHA) - Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Gençlerbirliği'ni antrenmanda ziyaret ederek, Gölcükspor moral verdi.

        Darıca Belediye Başkanı ve Darıca Gençlerbirliği Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, 3.Lig 2.Grup'ta Pazar günü oynanacak olan Darıca G.B-Gölcükspor maçı öncesinde Darıca G.B antrenmanını ziyaret ederek sarı yeşillilere moral verdi. Antrenmanı Darıca G.B Başkanı Mücahid Vural ile birlikte takip eden Başkan Karabacak, teknik heyet ve futbolculara başarı temennisinde bulunurken, takımının her daim yanında olduğunu belirtti.

        Üst üste kazanılan 6 maç sonrasında liderlik koltuğunda oturan Darıca Gençlerbirliği'nin bu sezon 2.Lig hasretine son vereceğine dikkat çeken Karabacak, "Kalitemizi sahaya yansıttığımızda bu takımın neler yapacağını herkes gördü. İnanıyorum ki o sene bu sene olacak ve Darıca'nın en önemli markalarından Darıca Gençlerbirliği, şampiyonluk kupasını ilçemize kazandıracak. Darıcalı tüm hemşerilerimizi Pazar günü saat 13:30 da takımımızı desteklemek için Darıca 15 Temmuz Şehitler Stadına bekliyorum" dedi.

        (OE-GY-Y)

        23.02.2018 13:16:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa