Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇESAV Genel Kurulu yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Serdar Şahin

        TEKİRDAĞ (İHA) - Başkanlığını Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan'ın yaptığı Çorlu Eğitim ve Sağlık Vakfı'nın (ÇESAV) genel kurulu gerçekleştirildi.

        Çorlu'da eğitim ve sağlık alanında yatırım ve çalışmaları olan ÇESAV'ın genel kurulu Çorlu Devlet Hastanesi konferans salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Vali Mehmet Ceylan, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üzgün, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül, AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Av. Kerim Atalay, CHP Çorlu İlçe Başkanı Yıldıray Arıcı, Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdullah Baş, S.S. Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Zeki Dobrucalı ile vakfın yönetim kurulu üyeleri ile mütevelli heyeti üyeleri katıldılar.

        ÇESAV Yönetim kurulunda görev yaptıkları sırada hayatlarını kaybeden gazeteci Erdal Özcan, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün ve işadamı Cahit Ecesoy'un da anıldığı genel kurulda ÇESAV'ın yeni yönetim kurulunda görev alacak olan isimler belirlendi.

        (SŞ-MEF-Y)

        23.02.2018 12:32:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa