Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muratpaşa Belediyespor'da Kastamonu hazırlıkları

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligi'nin lideri Muratpaşa Belediyespor, Kastamonu Belediyespor'la karşılaşacak.

        Gecen hafta evinde farklı galip geldiği Osmangazi Belediyespor maçıyla yeni bir galibiyetler serisine 'Merhaba' diyen Muratpaşa Belediyespor, Kastamonu Belediyespor karşısına çıkıyor. 31 puanlı lig lideri ve 3 maç eksiğiyle 23 puana sahip lig üçüncüsünün maçı Cumartesi saat 15.00'de Kastamonu Atatürk Spor Salonu'nda oynanacak. Karşılaşmayı Mehtap Şimşek ve Pınar Ünlü hakem ikilisi yönetecek.

        Muratpaşa Belediyespor'da şampiyonluğu doğrudan ilgilendiren maç öncesi sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor. Antrenör Birol Ünsal, "Bu maçı şampiyonluk maçı olarak değerlendiriyoruz. Her ne kadar puan olarak avantajlı durumda olsak da bu maçı kazanmak dışında başka bir planımız yok. Şampiyonluk yolunda bu en önemli virajı alıp bir anlamda şampiyonluğu garantilemek istiyoruz" diye konuştu.

        Muratpaşa Belediyespor kadın hentbol takımına bu zorlu maçta Kulüp Yönetici Yener Altıntaş da eşlik ediyor.

        (SÇ-SÇ-Y)

        23.02.2018 11:42:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa