Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TÜGVA'dan Başkan Alemdar'a ziyaret

        (Fotoğraflı)

        SAKARYA (İHA) - Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Serdivan İlçe Temsilcisi Cemal Akyüz ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar'ı ziyaret etti.

        Serdivan'da yürüttükleri vakıf çalışmaları hakkında Başkan Alemdar'a bilgi veren Cemal Akyüz, amaçlarının, toplumsal değerler çerçevesinde geleceği inşa edecek gençler yetiştirmek olduğunu belirtti. Serdivan'da gençler adına güzel çalışmalar yapmak istediklerinin altını çizen Akyüz, "Bir nesil 15 Temmuz'da bu millete hainlik etti. Biz bu vatana sahip çıkacak gençler yetiştirmek istiyoruz" dedi.

        "Onlar bizim geleceğimiz"

        TÜGVA'nın gerçekleştirmiş olduğu çalışmaları yakından takip ettiklerini belirten Başkan Yusuf Alemdar, "Milli ve manevi değerlerine sahip çıkan gençlik ülkemizin geleceği adına en önemli kazanımdır. Gençlerimize dokunmazsak geleceğimizi kaybederiz. Onlarla yakın dostluklar, samimi ilişkiler kurmamız gerekir. Çünkü bu ülkenin yarınlarını inşa edecek olan gençlerimizdir. Onlara her anlamda destek olmak bizim en önemli sorumluluklarımızdan birisidir" diye konuştu. Serdivan TÜGVA ailesinin de gençler ve ülkenin geleceği adına hayırlı işlere imza atacağına inandığını ifade eden Alemdar, ziyaretten dolayı Serdivan TÜGVA Temsilcisi Cemal Akyüz'e ve ekibine teşekkür ederek başarılar diledi.

        (RŞ-İÇ)

        23.02.2018 11:23:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa