Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Kutlu öğrencilere kitap dağıttı

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Arslantaş

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Adıyaman Şehit Akif Güleş İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine kitap dağıttı.

        Safvan-Der ve Adıyaman Belediyesi tarafından öğrencilere kitap dağıtımı yapıldı. Ufka Yolculuk Yarışması kapsamında Mahmut Esad Coşan'ın 'Sünnet olmadan Ümmet olmaz' adlı kitabı Belediye Başkanı Fehmi Hüsrev Kutlu ve Safvan-Der Vakfı yöneticileri tarafından öğrencilere kitap dağıtımı yapıldı.

        Başkan Kutlu ve beraberindeki vakıf yöneticileri okulun mescid, kütüphane ve diğer bölümlerini gezerek öğrencilerle sohbet etti. Okul Müdürü Nevzat Yiğit'in eşlik ettiği ziyarette, Başkan Kutlu'ya katkılarından dolayı teşekkür etti.

        Diğer taraftan yine aynı okulun öğrencileri tarafından Afrin'de operasyona katılan Mehmetçiğe mektup ve şiir yazıldı. Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Yusuf Akbaş ve Adıyaman Din Öğretimi Şubesinden Şube Müdürü Ramazan Kurkut'un katıldığı etkinlikte çeşitli pankartlar açıldı. Öğrenciler 'Dualarımız Sizinle' görseli ile Mehmetçiğe yazdıkları mektupları Afrin'de ki Mehmetçiğe ulaştırılmak üzere Garnizon Komutanlığına teslim edecek.

        (AHM-AA-Y)

        23.02.2018 11:21:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa