Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Karael'den esnaf ziayreti

        (Fotoğraflı)

        VAN (İHA) - Van Demirciler Tornacılar Tamirciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Karael, oda yönetim kurulu ile birlikte esnafı ziyaret ettiler.

        Başkan Karael, oda yönetim kurulu ile birlikte esnafı ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını yerinde gördü. Başkan Karael, "Odamıza üye iş yerlerini ziyaret ederek onların sorunlarını tespit ettik. Bu konuda yetkili ve ilgili mercilere sorunlarımızı götürerek çözüm arayacağız. Esnafımız bu ziyaretlerimizden duydukları memnuniyeti ifade etmekteler. Biz yöneticiler olarak her zaman esnaf ve sanatkarımızın sorun ve taleplerine daima duyarlı olduk. Biz oda yöneticilerine intikal eden konuların çözümü için elimizden gelen gayreti göstermekteyiz. Esnaf ve sanatkarlarımızdan dileğimiz her konuda bilgi alış verişi içerisinde birlik beraberlik içinde olursak çözemeyecek sorunumuz yoktur" dedi.

        (EKİP-ŞAK-Y)

        23.02.2018 09:55:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa