Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaş-Patara Münih turizm fuarında tanıtılıyor

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Antalya'nın Kaş ilçesi Patara bölgesi Almanya'nın Münih kentinde düzenlenen 'Münih Turizm Fuarı'nda tanıtılıyor.

        Patara Kültür Turizm ve Tanıtma Derneği, Almanya'nın Münih kentinde düzenlenen 'Münih Turizm Fuarı'na katıldı. Almanya- Stuttgart ile İstanbul'daki EMİTT Fuarı'na katılarak Patara bölgesinin tanıtımını yapan Patara Kültür Turizm ve Tanıtma Derneği üyeleri fuarda bölgeyi tanıtan kitapçık, broşür, çanta, kitap ayracı, kartpostal gibi çeşitli hediyeler verdi. Stantta görevli dernek üyesi Bekir Kırca'da ziyaretçilerle görüşerek bölge hakkında bilgi verdi.

        Patara Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Arif Otlu, bölgenin alternatif turizm merkezi olduğunu söyledi. Otlu, "Bölgenin tanıtımını tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Turizmci arkadaşlarımız ile birlikte derneğimizi çatısı altında çalışmalar yaparak bölgemizi tanıtıyoruz. Şimdiden rezervasyon sözlerini almaya başladık. Hatta bazı İngilizler online rezervasyon bile yaptı. Bölgemizin tanıtımında bizden desteğini esirgemeyen tüm yetkililere ve genç turizmci arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

        (SÇ-SÇ-Y)

        23.02.2018 09:41:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa