Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Turhal Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencilerinden Mehmetçiğe destek

        (Fotoğraflı)

        Cüneyt Sevindik

        TOKAT (İHA) - Tokat'ın Turhal ilçesindeki Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencileri Afrin'de terörle mücadele eden desteklemek amacıyla Türk Bayrağı figürü oluşturdu.

        20 Ocak'ta başlayan Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere yurdun dört bir yanından destekler sürüyor. Turhal ilçesindeki Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencileri harekata katılan askerlere destek vermek amacıyla okuldaki 452 öğrencinin katılımıyla Türk Bayrağı figürü oluşturuldu. Bir kalp şeklinin içerisinde yer alan Türk Bayrağının yanı sıra 'Vatan' yazısı da yazıldı.

        Okul müdürü Ahmet Erdem,"Ülkemizin bulunduğu durum konumuyla birlikte milli ve manevi duygularımızı hareketlendirmek amacıyla okulumuzda bir etkinlik yapmak istedik." dedi.

        (UY-Y)

        22.02.2018 17:34:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa