Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Lider Manisa BBSK Altındağ'a hazırlanıyor

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - TFF 3. Lig 1. Grup lideri Manisa Büyükşehir Belediyespor'da Pazar günü Mümin Özkasap Spor Tesisleri'nde oynanacak olan Yeni Altındağ Belediyespor maçının hazırlıkları bugün yapılan antrenman ile sürdü. Büyük bir hırs içinde Yeni Altındağ Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdüren Manisa BBSK, rakibini mağlup ederek bir engeli daha kayıpsız geçmenin hesaplarını yapıyor.

        Hafta sonunda Çanakkale deplasmanında puan kaybı yaşamayan ve 2-0'lık galibiyetle Manisa'ya dönen Lider Manisa Büyükşehir Belediyespor'da dün yapılan çift antrenmanın ardından Yeni Altındağ Belediyespor maçının hazırlıkları bugün yapılan tek antrenman ile devam etti.

        En yakın rakibi ile arasında 12 puan fark bulunmasına rağmen Manisa BBSK rehavete kapılmadan büyük bir disiplin içerisinde Yeni Altındağ Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Manisa Büyükşehir Belediyespor'da bugün yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. 5'e 2 pas çalışmasının ardından dar alanda baskıya dayalı çalışma ile antrenman sona erdi.

        Ufukhan ve Cihan dışında eksik bulunmuyor

        Manisa Büyükşehir Belediyespor'da sakatlıkları bulunan Ufukhan Bayraktar ve Cihan Avcu dışında Yeni Altındağ Belediyespor maçı öncesinde eksik bulunmuyor. Yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor, Cumartesi günü son çalışmasını yaptıktan sonra Halil Onultmak Spor Tesisleri'nde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.

        (SC-Y)

        22.02.2018 17:00:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa