Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Alaplı Belediye'sinde toplu sözleşme sevinci

        (Fotoğraflı)

        Ertuğrul Yüksel

        ZONGULDAK (İHA) - Alaplı Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasındaki, Alaplı Belediyesi'nde çalışan 50 işçiyi kapsayan toplu sözleşme görüşmeleri anlaşmayla sonuçlandı. 2 yıllık imzalanan sözleşmeyle işçilerin ücretlerinde yıllık yüzde 14 artış yapıldı.

        1 Mart 2018 tarihinden itibaren yürürlüğe girecek sözleşmeyi, Alaplı Belediyesi adına Belediye Başkanı Nuri Tekin, Belediye İş Sendikası adına da sendikanın Zonguldak Şube Başkanı Tahsin Atayan imzaladı. Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, sözleşmenin işçilere hayırlı olması temennisinde bulunarak, "Her iki tarafın da memnuniyetle karşıladığı bir sözleşme imzaladık. Biz, ekonomik imkanlarımızı sonuna kadar zorlayarak, işçimize en iyi ücreti vermeye çalıştık. İki yıllık imzaladığımız sözleşmeyle işçi ücretlerinde, birinci yıl yüzde 14, ikinci yıl yüzde 14 artış yaptık. Belediyemize, işçilerimize, ailelerine ve ilçemize hayırlı olsun" dedi.

        Belediye İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Tahsin Atayan da, sözleşmeyi mutlu bir şekilde sonuçlandırdıklarını belirterek, "İşçilerimize, belediyemize ve sendikamıza hayırlı olsun" diye konuştu.

        (EY-OA-Y)

        22.02.2018 16:50:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa