Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gebze'de sağlık semineri düzenlendi

        (Fotoğraflı)

        Oğuzhan Eke

        KOCAELİ (İHA) - Gebze Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Dr. Mustafa Çiftçi "Geleneksel Tıp Mizaca Göre Beslenme" konulu sağlık semineri ile Gebzelilerle bir araya geldi.

        Gebze Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Dr. Mustafa Çiftçi, "Geleneksel Tıp Mizaca Göre Beslenme" konulu sağlık semineri ile Gebzelilerle bir araya geldi. 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında bulunan nikah salonunda gerçekleşti.

        Programda doğum tarihlerinin insanlar üzerindeki çeşitli etkilerinden bahseden Dr. Çiftçi, "Bunlar Safravi (Ateş), Demevi (Hava) Balgami (Su), Sevdavi (Toprak)olarak üç başlık altında isimlendirilir. İnsanların bu gruplar içerisinde tüm özelliklerinden bir kısmına sahiptir. Fakat bazıları daha belirgindir ve baskındır. İnsanların bu özellikleri doğrultusunda beslenme alışkanlıklarını da şekillendirebilmekte. Bu sebeple insanın öncelikle kendi vücudunu iyi tanıması çok önemli" dedi.

        (OE-İÇ)

        22.02.2018 16:30:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa