Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yunus Emre Kara ile iç mimarlık konuşuldu

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Anadolu Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Kulübü'nün düzenlediği iç mimarlık söyleşilerinin birincisi, İç Mimar Yunus Emre Kara'nın katılımıyla Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezi Kırmızı Salon'da gerçekleştirildi.

        Anadolu Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi İç Mimarlık Bölüm Başkanı Prof. Buğru Han Burak Kaptan'ın da yer aldığı söyleşiye çok sayıda öğrenci katıldı. Öğrencilere sektör ve çalışma hayatı hakkında bilgiler veren İç Mimar Yunus Emre Kara, "Bu işin tek tarafı çizmek değildir. Tek taraflı modellemek veya iyi render alabiliyor olmak da değildir. Bireyin ve çalıştığı ofisin başarılı olabilmesi için çok fazla etken var. Bunların bir araya gelmesi ve güçlü bir yapı oluşturması gerekiyor. Okul sürecinde elektronik, mekanik ve aydınlatma gibi alanlar göz ardı ediliyor. Ancak iş hayatına girdiğinizde bu alanlar sizin vazgeçilmeziniz oluyor ve tasarımı bunlardan ayrı düşünmeniz ve yapmanız mümkün olmuyor. Bahsettiğim alanlara daha fazla önem verilmesi gerekiyor" dedi.

        Söyleşi, soru cevap bölümünün ardından son buldu.

        (AS-Y)

        22.02.2018 16:27:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa