Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mehmetçiğe kermes desteği

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Temizyürek

        KIRIKKALE (IHA) - Kırıkkale Yaylacık Şehit Oğuz Sümbül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri harçlıklarıyla açtıkları gıda kermesiyle Afrin'de terör örgütleriyle çarpışan Mehmetçiğe destek verdi.

        Afrin'de başlattığı operasyonu her gün ilerleyerek sürdüren Türk Ordusuna halkının desteği her geçen gün katlanarak devam ediyor. Bunlara bir yenisi Kırıkkaleli lise öğrencilerinden geldi. Kırıkkale Yaylacık Şehit Oğuz Sümbül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri harçlıkları, ailelerin, komşularının ve akrabalarının desteği ile Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında mücadele sürdüren Mehmetçiklere destek amacıyla kermes düzenlediler. Kermeste kurulan stantlara ilgi ise yoğun oldu.

        Düzenlenen kermeste konuşan Okul Müdürü Mustafa Akman, "Mehmetçiğimiz, doğrunun adaletin olduğu her yerdedir. Bu adaleti tesis etmek amacıyla da bugün Afrin'de yarın bir başka yerde. Dünyanın her yerinde iyiliği doğruluğu ve adaleti tesis etmek üzere her zaman vardır ve var olacaktır. Biz bu uğurda şehit olan tüm Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Kermesimize öğrencilerimiz, kursiyerlerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimiz destek verdi. Öğrencilerimiz kendi getirmiş oldukları yiyecekleri arkadaşlarına satarak anlamlı bir davranış gösterdiler" şeklinde konuştu.

        (MT-SLH-Y)

        22.02.2018 16:11:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırıkkale İlçeleri
        Tüm Kırıkkale Haberleri
         Kırıkkale

        Kırıkkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa