Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehir'den kahraman Mehmetçiğe destek

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya Büyükşehir Belediyesi, Zeytin Dalı Harekatının yapıldığı Afrin'de Mehmetçiğe ayakkabı ve çorap gönderirken; Fırat Kalkanı Harekatıyla terörden arındırılan Suriye'nin Aktarin bölgesine çocukların hayata yeniden entegre olabilmeleri amacıyla çocuk oyun grubu gönderdi.

        Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin'e yönelik Zeytin Dalı Harekatı tüm hızıyla devam ederken; Türkiye'nin dört bir yanından kahraman Mehmetçiğimize olan destek de büyüyerek devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediyesi, kahraman askerlerimize destek olmak amacıyla "Her An Dua Her Yer Türk Bayrağı" kampanyası ile 200 bin Türk Bayrağının dağıtımını yaparken İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde harekata katılan askerlerimize AFAD'ın talebi doğrultusunda ayakkabı ve çorap gönderdi. Ayakkabılar ve çoraplar sınırda AFAD'a teslim edilirken; Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç durumuna göre desteğe devam edecek.

        Suriye Aktarin'e çocuk parkı

        Öte yandan, Konya Büyükşehir Belediyesi, Suriye'deki iç karışıklık sebebiyle mağdur olan ve psikolojileri bozulan çocukların hayata bakışının değiştirilmesi ve hayata yeniden entegre olabilmeleri amacıyla bölgeye çocuk oyun grubu gönderdi. Fırat Kalkanı Harekatıyla terörden arındırılan Suriye'nin Aktarin bölgesine gönderilen çocuk oyun grubu AFAD yetkililerine teslim edildi. Büyükşehir, önümüzdeki günlerde bölgeye yeni oyun grupları gönderecek.

        (İHA-FM-Y)

        22.02.2018 15:51:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa