Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fadıloğlu AK Parti teşkilatıyla projeleri gezdi

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ve yeni yönetimiyle birlikte ilçe genelinde yapımı tamamlanan ve yapımı devam eden projeleri inceledi.

        Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ve yeni yönetimiyle birlikte ilçe genelinde yürütülen önemli projeleri gezerek, çalışmaları yerinde gördü. Gezi, ilçe genelinde yürütülen yol açma çalışmalarındaki incelemelerle start aldı. Yol açma çalışmalarının ardından yapımı tamamlanan ve geçtiğimiz aylarda Onat Kutlar Mahallesinde hizmete açılan 11 bin 650 metrekare alanda inşa edilen Eren Bülbül Sosyal Tesisi, Basra Pazaryeri, Şehitkamil Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü Hizmet Ünitesi incelendi. Daha sonra Beykent Mahallesinde yapılan pazaryeri inşaatı gezildi. Toplam 4 bin 100 metrekare inşaat alanına sahip pazar yerinin altına yapılan pide fırını, 3 dükkan ve bay-bayan taziye evi inşaatını inceleyen Başkan Fadıloğlu ve beraberindekiler, geziye MÖP Tesisini inceleyerek devam etti. Son olarak Şehitkamil Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü için 26 bin 200 metrekare alan üzerine yapılan ve içerisinde sera, atölye binası, güneş enerji santrali ve idari binanın bulunduğu tesis incelendi. Başkan Fadıloğlu, geziye katılanlara tesis içerisinde yer alan ve metraj olarak Gaziantep'teki en büyük sera olma özelliğini taşıyan seranın sağlayacağı faydaları anlattı.

        "Uyum bizim için çok önemlidir"

        Gezi sonrası değerlendirmede bulunan AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, hizmetlerin memnuniyet verici olduğunu kaydederek, "Hakikaten çok güzel, örnek alınacak hizmetler. Başkanımızın uzun süredir güzel projeler, hizmetler yaptığını biliyorduk. Teşkilatlarımız, belediyelerimizin yaptığı hizmetlerin vatandaşlarımıza duyurulması noktasında önem arz etmektedir. Teşkilat-belediye uyumu bizim için çok önemlidir. Başkanımızın hizmetlerinden çok memnunuz" dedi.

        (LO-SD-Y)

        22.02.2018 15:40:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa