Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbekirsporlu taraftarlara uçak jesti

        Mehmet Çakan

        DİYARBAKIR (İHA) - TFF 3. Lig 2. Grup Takımlarından Diyarbekirspor'un Ankara Demirspor ile deplasmanda yapacağı maç öncesinde önemli bir gelişme yaşandı. Diyarbekirspor Onursal Başkanı Fevzi İlhanlı, 75 taraftarı Ankara Demirspor maçına uçakla götürme kararı aldı.

        Diyarbekirspor, Türkiye'de örneğine az rastlanan bir olaya imza atarak taraftarlara büyük jest yaptı. Taraftarlar, Cumartesi günü deplasmanda oynanacak Ankara Demirspor maçına uçakla götürülecek. Ankara Demirspor kulübü, maç için Diyarbekirsporlu taraftarlara 75 kişilik yer ayırırken, daha önce otobüs organizasyonu planlayan taraftarlara kulüpten uçak jesti geldi. Cumartesi sabahı uçakla Ankara'ya gidecek taraftarların uçak biletleri onursal başkan Feyzi İlhanlı tarafından karşılandı.

        Sosyal medyada açıklama yapan taraftarlar, bölgede bir ilk olan bu jest için Feyzi İlhanlı'ya teşekkür etti. Azrailler Grubu'nun açıklamasında, bu gelişmenin taraftarları memnun ettiği ifade edilerek şampiyonluk yolundaki dayanışmayı artırdığı kaydedildi. Bu arada maçla ilgili hazırlıklarını bugün tamamlayacak olan Diyarbekirspor, Cuma günü uçakla Ankara'ya gidecek.

        (MÇ-MP-Y)

        22.02.2018 15:30:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa