Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Afrin Şehitleri için lokma hayrı

        (Fotoğraflı)

        İbrahim Aldemir

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Bandırma ilçesinde AK Parti Kadın Kolları tarafından Afrin'de devam eden Zeytin Dalı operasyonunda şehit olan vatan evlatları için Mevlid-i Şerif okutularak lokma hayrında bulundu.

        Bandırma AK Parti Kadın Kolları tarafından Afrin'de devam eden Zeytin Dalı operasyonunda Şehit olan askerler için Mevlid-i Şerif okundu ve lokma hayrı yapıldı. Lokma hayrında konuşan Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Zeynep Özgün, "Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Dahili ve harici düşmanlar her türlü saldırıları yapıyorlar. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Bey önderliğinde mücadeleler veriliyor. Tüm vatandaşların bu mücadele de yer almaları gerekiyor. Bu çerçevede bizde Bandırma'da Afrin'de şehit düşen kahraman vatan evlatları için Mevlid-i Şerif okutup lokma hayrında bulunuyoruz. Bu hayırda Bandırma'daki her caddenin her sokağın katkısı oldu. İlçe Müftülüğümüze de yardımları için teşekkür ediyorum. Din ırk ve mezhep gözetmeksizin birlik olmamız gereken günleri yaşıyoruz. Parti ayrımı yapmadan ülke çıkarlarında buluşmalıyız. Başta Afrin'de şehit düşenler olmak üzere tüm şehitlerimize rahmet, gazilerimize de şifalar diliyorum" dedi.

        Mevlid-i Şerif sonrasında Haydar Çavuş Cami avlusunda binlerce kişiye lokma dağıtımı yapıldı.

        (İA-TS)

        22.02.2018 15:29:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa