Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manavgat'ta "Kadınlar Edebiyat Durağında" projesi başladı

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Manavgat Belediyesi'nin "Kadınlar Edebiyat Durağında" projesi başladı.

        Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in önderliğinde başlatılan projenin ilk etabında kadınlar, yazarlık dersleri aldılar. "Yıldızların Altında Manavgat" konulu öykü yarışmasına katılmak için başvuruda bulunan 52 kadın ve programa ilgi gösteren kadınlar belediyenin organize ettiği "Yaratıcı Yazarlık Atölyesi"ne" katıldı. 3 gün sürecek olan "Yaratıcı Yazarlık Atölyesinin" açılışına kadınlar büyük ilgi gösterdi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in eşi Hatice Sözen'in de yer aldığı buluşmada Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Sebahat Çevik, kadın odaklı projeleri katılımcılara anlattı. Çevik, "Manavgat'ı kadın dostu bir kent yapmak için çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda gençlik merkezlerindeki kadınlar için sanat eğitimlerimiz, Toros Kadınları Emek Pazarımız, kadın spor merkezlerimiz, eğitim seminerlerimiz devam ederken, kadın temalı parklarla kentimizi süslüyoruz. Kadınlar Edebiyat Durağı'nda projemize ise start verdik" dedi.

        Daha sonra yazar şair, Hasan Hüseyin Korkmazgil'in eşi emekli öğretmen Azime Korkmazgil sahneye gelerek deneyimlerini anlattı. Yaratıcı Yazarlık Atölyesi'nde Yazar Nalan Barbarosoğlu, yazar Feryal Tilmaç, Yazar Nadire Sönmez ve Akdeniz Üniversitesi Türk Dili Edebiyatı Öğretim Üyesi Tarana Oktan kadınlara yazarlık dersleri verdi.

        (SÇ-SÇ-Y)

        22.02.2018 15:14:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa