Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aytekin Şadan esnafla istişare yaptı

        (Fotoğraflı)

        Hasan Yiğen

        MANİSA (İHA) - Kula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aytekin Şadan ve Kula Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Yiğen esnafları dolaşarak yeniden kendilerini seçtikleri için teşekkür edip fikir alışverişinde bulundu.

        Kula'da çarşı esnafını tek tek dolaşan Aytekin Şadan büyük ilgi görürken, bölgenin sorunlarını aktaran esnaf bu soğuk günlerde de görevinin başında olan Şadan'a sıcak içecekler ikram etti. Esnafın zor günler yaşadığını kaydeden Aytekin Şadan, "Kula'nın gelişimine katkı sağlayacak projelerden bahsediyoruz. Bu projelerimizi hayata geçirmek adına gerçekleştirdiğimiz girişimler oluyor. Esnafımız dertli. Esnafımızın dertlerini dinledik ve mümkün olduğunca elimizden gelen çalışmayı yaparak onların bu dertlerine çare bulacağız. İnşallah istediğimiz güzel sonucu alırız ve esnafımızın da yüzü güler" dedi.

        (SC-Y)

        22.02.2018 15:09:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa