Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salihli'de radyoloji uzmanı sayısı üçe çıktı

        (Fotoğraflı)

        Behzat Akcan

        MANİSA (İHA) - Salihli Devlet Hastanesi'ne yeni Radyoloji Uzmanı Alev Cihan Ertepe'nin atanması ile radyoloji uzmanı sayısı üçe çıktı.

        Radyoloji uzmanlarından birinin emekli olması diğerinin de doğum izninde olması sebebiyle 2 uzman hekimle hizmet veren Salihli Devlet Hastanesi, 3'üncü radyoloji uzmanına kavuştu.

        Salihli Devlet Hastanesi Başhekimi Gökhan Gürsoy, "Göreve yeni başlayan hekimimizle radyolojide daha kaliteli ve daha fazla hastamıza hizmet vermeye başladık. Hekimimize "aramıza hoş geldin" diyerek görevinde başarılar ve uzun yıllar birlikte çalışmayı diliyorum" dedi.

        1980 yılında Balıkesir'de doğan Ertepe, ilk, orta ve lise eğitimini burada tamamladı. 2004 yılında Ege Üniversitesi'nden mezun olan Ertepe, İstanbul Haydarpaşa Numune Hastanesinde Radyoloji Uzmanlığını aldı. Ertepe, mecburi hizmetini 2 yıl Kırklareli Devlet Hastanesinde tamamladı. Ertepe'nin 2013 yılından buyana 5 yıldır Salihli'de özel bir hastane görev yaptığı öğrenildi.

        (BA-SC)

        22.02.2018 14:54:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa