Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yüreğir kapalı yüzme havuzu ve spor kompleksi inşaatı sürüyor

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Atakent Mahallesi'nde inşaatı devam eden spor salonu ve yüzme havuzunun inşaatını gezdi.

        Başkan Çelikcan, içerisinde kapalı yüzme havuzu, voleybol, basketbol sahası ve tribünleri, fitness salonu, bowling salonu, masa tenisi alanı, kafeterya ve büfesi olan kadınlar ve erkekler için ayrı ayrı tasarlanmış duşu, soyunma odaları olan yeni spor kompleksinin kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacağını söyledi.

        Yüreğir'de vatandaşların faydalanacağı kapalı yüzme havuzu olmadığını belirten Çelikcan, "Atakent Mahallemize yapılan spor kompleksi ve kapalı yüzme havuzu Adana'da ilk olacak. Kapalı spor salonları ve yüzme havuzu olan bir yer Adana'da yok. Amacımız yaz-kış yüzmek isteyen vatandaşlarımız başka yerlere gitmeden Yüreğir'de de kapalı yüzme havuzuna giderek yılın 12 ayı yüzebilsinler. Ayrıca eğitmenler eşliğinde steril bir ortamda fitness yapma imkanı sunacağız'' dedi.

        Standart ölçülerde yapılan ve yarı olimpik olan yüzme havuzundan herkesin faydalanacağını belirten Başkan Çelikcan, ''Kadınların ve erkeklerin ayrı günlerde faydalanacağı spor kompleksi içerisindeki yüzme havuzundan Yüreğir'deki bütün okulların beden eğitimi derslerinde yüzme havuzunu kullanabileceklerdir. Adana'da her yıl onlarca insanımız yüzme bilmediği için sulama kanallarında boğulmaktadır. Uzman eğitmenler burada çocuklarımıza yüzme öğreteceklerdir. Böylece boğulmaların önüne geçilecektir'' şeklinde konuştu.

        (ELF-Y)

        22.02.2018 14:48:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa