Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eski belediye alanı için nihai karar bekleniyor

        (Fotoğraflı)

        Emrah Elmas

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde mülkiyeti Burhaniye Belediyesi'ne ait olan ve yaklaşık iki yıl önce yıkılan eski belediye binası alanında yapılacak çevre düzenlemesinin yaz sezonundan önce tamamlanması planlanıyor.

        Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, iki yıl zarfında eski belediye alanıyla ilgili projenin resmi kurumlardaki iş ve işlemlerinin takibinin yapıldığını vurgulayarak, "Bunun yanında alanda cephe iyileştirme çalışmaları tamamlandı ve atıl görüntüsünden kurtarıldı. İlgili alanın, konumu itibarıyla halkın kullanımına açık sosyal hizmet binası ve açık alan çevre düzenlemesi projelerine ait çalışma dosyası tamamlandı. Yapımı için ihale dosyası oluşturuldu. Projemiz, Muhyiddin-i Rumi Türbesi'ne komşu olduğundan, Balıkesir Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu'ndan onay bekliyoruz. Projenin onaylanması halinde, çevredeki esnaf ve halkımız için sosyal alan kazanımı sağlayacak düzenlemelerin yaz sezonundan önce tamamlanmasını öngörüyoruz" diye konuştu.

        (EME)

        22.02.2018 14:36:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa