Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sarıgöl'de öğretmenler okula kütüphane kazandırdı

        (Fotoğraflı)

        Vehbi Sarıhan

        MANİSA (İHA) - Sarıgöl Mustafa Metin İmam-Hatip Ortaokulunda öğretmenlerin katkılarıyla oluşturulan kütüphane düzenlenen bir törenle öğrencilerin hizmetine açıldı. Okul Müdürü Mehmet Zahid Küçükdereli kendi imkanlarıyla kütüphaneye 250 kitap kazandırdıkları ancak ortaokul seviyesinde kitaplara ihtiyaçları olduğunu belirterek hayırseverlere kütüphaneye kitap bağışı çağrısı yaptı.

        Sarıgöl Mustafa Metin İmam-Hatip Ortaokulu Müdürü Mehmet Zahid Küçükdereli önderliğinde, okulda görevli öğretmenlerin de katkıları ile yapılan kütüphanenin açılışına İlçe Kaymakamı Çetin Kılınç, İlçe Müftüsü Mehmet Ceyhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıç, Milli Eğitim Şube Müdürleri Mustafa Açıkgöz, Yasemin Oral, Sarıgöl İmam-Hatip Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Tahir Eryılmaz ve öğretmenler katıldı.

        Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç, okulda hizmete girecek olan kütüphanenin okula ve öğrencilere hayırlı uğurlu olması temennisinde bulanarak hizmete açtı.

        "Kitap desteği bekliyoruz"

        Sarıgöl Mustafa Metin İmam-Hatip Ortaokulu Müdürü Mehmet Zahid Küçükdereli, "Okulumuzda öğrencilerimizin yaralanması için okulumuzda görevli arkadaşların katkılarıyla kütüphane oluşturduk. Görsel Sanatlar öğretmenimiz de kütüphanemizin duvarlarını çizdiği resimlerle işledi. 250 adet kitap aldık. Bu arada okulumuza ortaokul seviyesinde çeşitli kitaplar bağışlayacak olan kitap dostu hayırseverlerin bağışlarını bekliyoruz" dedi.

        (VS-SC)

        22.02.2018 14:32:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa