Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İl Milli Eğitim Müdürü Elmalı, Afrin Gazisi Özdoğan'ı ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı Afrin'de yaralanıp, gazi olan Piyade Yüzbaşı Onur Özdoğan'ı bir grup öğrenci ile evinde ziyaret etti.

        Ziyarete, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Osman Karaca, Hacı Kaya,Talas İlçe Milli Eğitim Müdürü MustafaGürbüz İl Milli eğitim Şube Müdürü Ünal Çolak, ayrıca Şehit Nuri Aydın Sağır Anadolu Lisesi,Yüksek Mimar Selçuk Kara Kimseli İlkokul, Şehit Levent Çetinkaya orta ve İlkokulu müdür ve öğrencileri katıldı.

        İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı ve öğrenciler Gazi Yüzbaşı Onur Özdoğan'a Türk Bayrağı, Kuran-ı Kerim ve Çiçek takdim etti. Ziyarette konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı, "Gazi onurlanmış askerdir. Gazi, vatan sevgisinin sembolüdür. Gazi, toprağı vatan; insanı ulus yapan değerlerdir.Bizim kültürümüzde şehitlik ve gazilik iki güzelden biri olarak ifade edilir. Bu cennet vatan uğruna cepheden cepheye koşan ve şehit olmayı göze alan Gazilerimiz, cesaretin ve fedakârlığın sembolleri, ülkemizin medarı iftiharıdır. Sevgili öğrenciler, hayal mahsulü kahramanlar yerine şu anda karşınızda duran gerçek kahramanlardan bir tanesi Yüzbaşımız Onur Özdoğan'dan, Allah razı olsun. Tarih boyunca ülkemizin bütünlüğüne, bağımsızlığımıza ve birlikte yaşama irademize kast eden düşmanlar karşılarında daima 'Ölürsem şehit, kalırsam gazi' anlayışı ile dimdik duran sağlam bir milli iradeyi bulmuşlardır. Bugün bu topraklar üzerinde bağımsız ve hür olarak yaşamamızı bu iradeye borçlu olduğumuzu unutmamalıyız. Gaza ruhu dün olduğu gibi bugün de milletimizin bilincinde yaşamaya devam etmektedir" ifadelerini kullandı.

        Gazi Piyade Yüzbaşı Onur Özdoğan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, "Türk milletinin desteği ve duaları bizlere her zaman güç vermekte.Manevi destek orda zorlu şartlarda görev yapan arkadaşları olumlu yönde etkiliyor. Türk Milletinin arkamızda olması bize onur ve kuvvet vermekte. Sizlerin ve öğrencilerimizin bu ziyareti bana ve aileme büyük moral oldu" diye konuştu.

        (SK)

        22.02.2018 14:31:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa