Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci: "Eğitim desteklerimiz devam edecek"

        (Fotoğraflı)

        KIRŞEHİR (İHA) - Kırşehir'de göreve geldiği günden beri toplumun farklı kesimleri ile istişare toplantılarında bulunan ve yaptığı toplantılarda şehrin sorunlarına çözüm üreten Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, eğitim desteklerini arttıracaklarını ve ziyaretlerin yerinde yapılacağını söyledi.

        Kırşehir'de programlı şekilde okulları ziyaret ederek eğitimciler ve öğrencilerle bir araya gelen Belediye Başkanı Bahçeci, 2017-2018 eğitim öğretim yılının 2. yarıyılının ilk ziyaretini gerçekleştirdi.

        Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi ve Osman Sebahat Yalçınkaya ilköğretim okullarını ziyaret eden Belediye Başkanı Bahçeci, yapılan değişimler ve okulların sorunları hakkında bilgi aldı.

        Öğretmenlerle bir araya gelerek görev süresi içerisinde yaptıkları hizmetleri toplumun her kesimine hesap vermek üzere anlatmaya devam ettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Bahçeci, "Ziyaretlerde karşılaştığımız eksik ve aksaklıkları da telafi etme imkânı buluyoruz. Belediyenin çalışmalarını anlatarak çocuklarımızın taleplerini dinliyoruz. Yaklaşık Dokuz yıldır vatandaşımızın bize emanet ettiği görevi layıkıyla yerine getirmenin mücadelesini veriyoruz. Öğrenci ve öğretmenlerin kent ve belediye çalışmaları hakkındaki görüş ve önerileri önemli, Kırşehir'e, farklı illerden gelen ve hayata ilişkin görüş ve tecrübelerine önem verdiğimiz öğretmenlerimize, belediye çalışmalarımız ile yeni projelerimiz hakkında bilgi verirken, öğretmenlerimizin yapacağımız çalışmalar hakkındaki görüş ve önerilerini dinliyoruz. Okulların taleplerine imkanlar doğrultusunda her zaman destek vermeye çalışmaktayız. Göreve geldiğimiz günden bu yana okullarımıza imkanlarımız doğrultusunda desteğimizi sağladık. Yapabileceğimiz bütün çalışmaları yaptık.. Bu kapsamda okul idarecilerimizle zaman zaman bir araya gelerek sohbet ediyoruz. Varsa yapabileceğimiz şeyleri konuşuyoruz. Bütün yatırımlarımız çocuklarımız ve gençlerimiz içindir. Bu kapsamda Kırşehir Belediyesi olarak öğrenci ve öğretmenlere gereken desteği her zaman vermeye çalışıyoruz" diye konuştu.

        (EÖ-SK)

        22.02.2018 14:18:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırşehir İlçeleri
        Tüm Kırşehir Haberleri
         Kırşehir

        Kırşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa