Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bembeyaz hayallerini sergilediler

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Kayseri Valiliği koordinesinde Kayseri İl Emniyet Müdürlüğünün yürüttüğü, 'Her Genç Kızın Hayali Gelinlik Dikmektir' projesinde dikilen gelinlikler sergilendi.

        Uyuşturucu kullanımı ve madde bağımlığının en aza indirilmesi, risk altında bulunan ve sosyal desteğe ihtiyaç duyan gençlerin sağlıklı bir hayata kavuşmaları, toplumla barışık ve aynı zamanda kendilerine, ailelerine ve ekonomilerine katkı sağlayacağı mesleklere yönlendirilmesi amacıyla hazırlanan ve Ekim 2017'de uygulamasına başlanan projenin Kadir Has Kongre Merkezinde gerçekleştirilen sergisine Vali Süleyman Kamçı da katıldı.

        Sergide, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Müftülüğü, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Himaye Madde Bağımlıları Derneği ve bir inşaat şirketinin de ortaklığında gerçekleştirilen proje kapsamında, 10 kursiyerin bitirdiği 'Kadın Giysileri Dikim Kursu' sonunda kendileri için diktikleri gelinlikler sergilendi.

        (SK)

        22.02.2018 14:17:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa