Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu anısına lokma döküldü, dualar edildi

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir Ülkü Ocakları Tepebaşı İlçe Başkanlığı tarafından, 3 yıl önce Ege Üniversitesi Bornova kampüsünde meydana gelen olayda şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu anısına lokma döktürdü, Kur'an-ı Kerim tilaveti yapıldı.

        Tepebaşı Camii Tramvay durağı önündeki lokma dağıtımı sonrası Tepebaşı Ülkü Ocağında Fırat Yılmaz Çakıroğlu ve tüm şehitlerin ansına Kur'an-ı Kerim tilavet edilip dualarda bulunuldu. Ülkü Ocakları Tepebaşı İlçe Başkanı Mehmet Karatay, yaptığı açıklamada "Bugün Ege Üniversitesinde PKK'lı caniler tarafından şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu kardeşimizin şehadetinin sene-i devriyesi ve dualarla anmak için toplandık. Bugün ülkücü hareketin şehitler kervanına en son ülküdaşımızın katıldığı gündür. Biz ülkücü milliyetçi harekete bağlı insanlar için de çok önemli ve acı bir gündür. Biz Ülkü Ocaklılar var oldukça, Ülkü Ocakları milliyetçi ülkücü harekete adam yetiştirmeye devam ettikçe, Allah'ın izniyle Türkiye Cumhuriyetini bölemeyecekler, buna fırsat vermeyeceğiz. Türk devletinin ve Türk milletinin huzuru ve bekası uğruna bu güne kadar verdiğimiz şehitlerimize rahmet diliyoruz. Mekanları cennet olsun. Bir ölür, bin diriliriz. Allah büyük Türk milletini korusun ve yüceltsin" dedi.

        (İHA-Y)

        22.02.2018 14:08:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa