Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğretmenlerden Başkan Necati Gürsoy'a ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Özcan Beşkardeş

        BİTLİS (İHA) - Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde görev yapan öğretmenler, Belediye Başkanı Necati Gürsoy'u makamında ziyaret etti.

        Milli Eğitim Bakanlığı'nın öğretmenlerin kurum ve kuruluşlar ile çevrelerini daha yakından tanımalarını sağlamak amacıyla uygulamaya koyduğu 'Çevreye Uyum Semineri' kapsamında öğretmenler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz Beşkardeş ile Adilcevaz Belediyesini ziyaret ederek, belediyenin çalışmaları hakkında Başkan Necati Gürsoy'dan bilgiler aldı. Belediyenin toplantı salonunda öğretmenler ile bir araya gelen Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, öğretmenleri yerel yönetimler hakkında bilgilendirerek, öğretmenlik mesleğinin önemine dikkat çekti. Belediye Başkanı Necati Gürsoy, öğretmenlik mesleğinin kutsal bir meslek olduğunu ifade ederek, "Geçmişten bugüne kadar var olan mesleklerin içerisinde en kutsal ve insanlık için hayati önem taşıyan meslek hiç kuşkusuz öğretmenlik mesleğidir. Bu kutsal görevde hepinize başarılar diliyorum. Göreve geldiğimiz günden beri eğitim camiasına destek olarak okullarımızı daha yaşanılabilir hale getirmek için çalıştık. İnşallah bundan sonrada eğitim camiasına desteklerimiz devam edecektir. Öğretmenlerimiz, bulundukları yerlerin gelişimini artırmaya nasıl katkı sunuyorlarsa aynı şekilde ülkenin de gelişimine önemli katkılar sunuyorlar. Toplumun gelişmesine en büyük katkıyı öğretmenlerimiz vermektedir. İlçemiz Van Gölü havzasının en güzel yerlerinden biridir. İlçemizde özellikle yaz aylarında turizm açısından her türlü imkânlar mevcuttur. Sizleri okullar tatil olduktan sonra ailelerinizle birlikte ilçemize tatil yapmaya bekliyoruz. Ayrıca sizlerden bir istirhamım daha olacak. Esnaflarımızın en çok şikâyet ettiği konulardan biri, ilçemizde görev yapan memurların esnafımızdan alışveriş yapmamaları yönündedir. Sizlerden ilçemiz esnafından alışveriş yapmanız konusunda daha duyarlı olmanızı bekliyorum. Her türlü sıkıntı ve talepleriniz olduğunda belediye olarak imkânlarımız ölçüsünde her zaman yanınızdayım. Bu kapsamda İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz Beşkardeş ve siz değerli öğretmen adayı arkadaşlarımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

        İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz Beşkardeş ise Belediye Başkanı Necati Gürsoy'un her zaman kendilerine destek verdiğini belirterek, "Milli Eğitim Bakanlığı'nın öğretmenlerin kurum ve kuruluşlar ile çevrelerini daha yakından tanımalarını sağlamak amacıyla uygulamaya koyduğu 'Çevreye Uyum Semineri' kapsamında Belediye başkanımızın ziyaret ederek ilçemizde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Aynı zamanda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak belediye başkanımız ile birlikte işbirliği yaparak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Başkanımız her zaman her konuda eğitim camiamızın yanında olarak bizlere destek vermiştir. Başkanımızın gayretleri sonucunda ilçemizde bulunan öğretmen evini kurumumuza kazandırdık. İnşallah buradaki bazı eksiklikleri tamamlayarak öğretmenlerimize en güzel hizmeti vermeye çalışacağız. İlgi ve alakalarından ötürü Belediye Başkanımız Necati Gürsoy'a ve belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyorum" dedi.

        Öğretmenler daha sonra belediye binasında yer alan birimleri ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

        (ÖB-ŞAK-Y)

        22.02.2018 13:44:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bitlis İlçeleri
        Tüm Bitlis Haberleri
         Bitlis

        Bitlis

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa