Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ekonomi Bakanlığı heyeti, Uşak'taki işletmelerle buluşacak

        (Fotoğraflı)

        Ferhat Bal

        UŞAK (İHA) - 23-24 Şubat 2018 tarihleri arasında Ekonomi Bakanlığı bilgilendirme programı kapsamına alınan iller arasında yer alan Uşak'ta firma ziyaretleri ile birlikte bilgilendirme ve istişare toplantısı gerçekleştirilecek.

        Ekonomi Bakanlığı heyeti 2 gün boyunca Uşak'ta; yatırımlarda devlet yardımları, ihracat ve ithalatta uygulanan destekler hakkında bilgilendirmeler yapmak, sorunları ilk ağızdan dinlemek için firma ziyaretleri gerçekleştirecek.

        24 Şubat Cumartesi saat 14:00'da ise Uşak Ticaret ve Sanayi Odası'nda tüm firmalarla bir araya gelecek olan genel müdürlük yetkilileri ile karşılıklı görüş alış verişi yapılarak, firmaların soruları cevaplandırılacak.

        Uluslararası rekabetin en üst düzeyde yaşandığı günümüzde firmaların, uluslararası pazarlarda rekabet gücünü artırabilmesi için Ekonomi Bakanlığı tarafından verilen desteklerin tam ve doğru anlaşılabilmesi büyük önem taşıdığını belirten UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir; "Bir senedir devlet desteklerinin tanıtımı ve öğrenilmesi üzerine çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Ekonomi Bakanlığı'nın yatırım teşvikleri ile ihracata yönelik önemli destekleri var. Firmalarımızın ihtiyaçları doğrultusuna bu destek mevzuatlarında iyileştirme çalışmaları yapılıyor veya yeni destek mevzuatları yürürlüğe konuyor. Özel sektör mantığı ile çalışmalar yürüten Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci'ye desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Firmalarımızın desteklerden maksimum düzeyde yararlanabilmesi için Bakanlıklar düzeyindeki heyetlerle düzenlediğimiz toplantılarımız önümüzdeki dönemde devam edecek. Bu destekler sayesinde yatırımlarını arttıran firmaların sayısının çoğalacağına ve rekabet güçlerinin artacağına inanıyoruz. Tüm üyelerimizi Cumartesi günkü istişare toplantımıza bekliyoruz'' diye konuştu.

        (FB-MB-Y)

        22.02.2018 13:26:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Uşak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Uşak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Uşak İlçeleri
        Tüm Uşak Haberleri
         Uşak

        Uşak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa