Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskişehir Toplum ve Sanat Derneği'nden bir günde iki etkinlik

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir Toplum ve Sanat Derneği (ETOS) üyelerinin bireysel gelişimlerinin sağlanması ve toplumsal farkındalık oluşturmak amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

        Kızılay Derneği Eskişehir Şubesi ile birlikte 30 ETOS üyesi ve yakınının katıldığı "Uygulamalı Temel İlk Yardım" eğitimi Kızılay Eskişehir Şubesinde gerçekleştirildi. Faaliyette, uzmanlar tarafından 'madde tıkanması, boğulma, çarpma gibi konularda uygulamalı eğitim verildi.

        Gün içerisinde başka bir faaliyet ise, dernek binasında 14 Şubat Öykü Günü nedeniyle bir etkinlik düzenlendi. Dernek üyesi yazarlar Ahmet Taşcıoğlu ve Bilgen Ertekin tarafından 2 aydır her perşembe günü düzenlenen "Öykü Atölyesinde öykü yazma teknikleri,Türkçe ve dil kuralları ile ilgili eğitim alan üyeler yazdıkları öyküleri okudular. Dernek binasında buluşan ETOS üyeleri bir taraftan öyküyle yeni tanışan 11 arkadaşlarının öykülerini dinledi, diğer taraftan yine dernek üyelerince seslendirilen müziklere eşlik ettiler.

        Etkinlikler sonunda konuşan Dernek Başkanı Nihal Bağcı, "Amaçlarımız doğrultusunda STK'lar ve derneklerle birlikte çalışmalar yaparak toplumun ortak beklentilerini karşılamaktır. Sanatın, yeteneğin yanı sıra öğrenme ve çalışma sonucu da gelişecek. Her iki çalışmaya katılan arkadaşlarını sertifika ile ödüllendirilecekler, ayrıca öyküleri kitap haline getirecekler" şeklinde konuştu.

        (MR-Y)

        22.02.2018 12:31:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa