Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Necati Gürsoy, belediye çalışmalarını anlattı

        (Fotoğraflı)

        Özcan Beşkardeş

        BİTLİS (İHA) - Bitlis'in Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Ak Parti ilçe teşkilatı ve belediye meclis üyeleriyle bir araya gelerek belediye faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

        Göreve geldiği günden beri halkın içinde, halkla bütünleşmiş bir anlayışla Adilcevaz'ı yönetme isteği ve gayretinde olan Başkan Gürsoy, Adilcevaz Belediyesi olarak yaptıkları ve yapacakları icraatları Ak Parti ilçe başkanı A. Hamdi Tutçu, il genel meclis üyesi Halil Sergici, belediye meclis üyeleri ve Ak Parti yönetimiyle paylaştı. Adilcevaz Belediye Meclis Salonunda gerçekleşen toplantıda, Ak Parti ilçe yönetimine Adilcevaz Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve devam eden hizmetler ve projeler hakkında bilgi veren Başkan Gürsoy, hedeflerinin Adilcevaz'ı daha yaşanabilir bir kent haline getirmek olduğunu söyledi. Başkan Necati Gürsoy, göreve geldikleri günden bu yana halk odaklı belediyeciliğe önem verdiklerini ifade ederek, "Amacımız her yıl yaptığımız gibi Belediyemizin neler yaptığı ve bu yılda neler yapmayı planladığımızı sizlerle paylaşmaktır. Her zaman söylediğimiz gibi siyasetçinin ana amacı, en büyük arzusu ve görevi yaşadığı şehirde sorumlu olduğu insanları mutlu etmektir. Bizde bu kapsamda memleket sevdasıyla hemşerilerimize en iyi hizmeti yapmanın gayreti içerisindeyiz. Biz bu toplantılar vesilesiyle de toplumu dinleme fırsatı buluyoruz. Toplumun her kesimini ayrım yapmadan sendikalar, sivil toplum örgütleri ve muhtarların yanı sıra herkesi dinleyerek kendimize doğru istikamet çizme fırsatını buluyoruz. İlçemizi her yerde en iyi şekilde temsil etmeye gayret ederken de sizlerin görüşlerini alıp kendi istikametimizi ona göre çizip doğru yolda ilerlemek için bu toplantıları gerçekleştiriyoruz. Biz ilçemizi çok seviyoruz. İlçemize ve halkımıza en iyi hizmeti verebilmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürmekteyiz. İnşallah kalıcı ve büyük projelerle işlerimizi devam ettireceğiz. Bizler kadere iman etmiş insanlarız. Ne kadar yaşayacağımız, ne kadar bu görevleri yapacağımız Allah'ın takdirinde. Önemli olan bu süre içerisinde en iyisini yapabilmektir. Hemşerilerimizin bizlerden beklentilerinin yüksek olduğunun da farkındayız. İnşallah bu beklentilere layık olmaya ve ilçemizi en iyi yerlere getirmeye gayret edeceğiz, gayret de ediyoruz" dedi.

        Ak Parti İlçe Başkanı Hamdi Tutçu ise Adilcevaz Belediyesi'nin çalışmalarını takdir ettiklerini belirterek, gayretlerinden dolayı Başkan Gürsoy'a teşekkür etti. Adilcevaz Belediyesi olarak görev süreleri içerisinde yaptıkları ve yapacakları icraatları Ak Parti ilçe yönetimine aktaran başkan Gürsoy, yaklaşık olarak iki saat süren toplantıda slayt sunumu eşliğinde projelerden bahsederken, toplantıya katılanların sorun, istek ve şikâyetlerini dinleyerek gerekli notları aldı.

        (ÖB-ŞAK-Y)

        22.02.2018 12:28:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bitlis İlçeleri
        Tüm Bitlis Haberleri
         Bitlis

        Bitlis

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa