Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MASKİ'nin çalışmaları il genelinde devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Soma ilçesine bağlı Beyce Mahallesi'nde kullanım ömrünü tamamlayan 800 metrelik terfi hattının yenileme çalışmasını tamamlarken, Selendi'nin Fatih Mahallesi'nde gerçekleştirdiği 400 metrelik yağmursuyu hattı çalışmasının da sonuna geldi.

        MASKİ Genel Müdürlüğü il genelindeki çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.

        Beyce Mahallesi'ne yeni terfi hattı

        MASKİ Genel Müdürlüğü, Soma ilçesine bağlı Beyce Mahallesi'nde kullanım ömrünü tamamlayan 800 metrelik terfi hattının yenileme çalışmasını tamamladı. Ayrıca, mahallede içme suyu şebeke hattı bulunmayan yerleşim alanına sıfırdan hat döşeme çalışması devam ediyor.

        MASKİ İçme Suyu Dairesi Başkanlığı, Soma ilçesine bağlı Beyce Mahallesi'nde 800 metrelik terfi hattı yenileme çalışmasını hayata geçirdi. Ayrıca mahallede içme suyu şebeke hattı bulunmayan yerleşim alanına sıfırdan hat döşemesi gerçekleştirilerek mahalle sakinlerinin sorununu çözülecek. Manisa Büyükşehir Belediyesi Soma Koordinasyon İşleri Şube Müdürü Ethem Karasoy, MASKİ İlçe Şefi Sıtkı Konyalı ve Mahalle Muhtarı Hulusi Bildin ile birlikte incelemelerde bulundu.

        Beyce Mahalle Muhtarı Hulusi Bildin, "Terfi hattımız çok eski olduğu için sık sık patlaklar meydana geliyordu. Suyumuz, bu arızalardan dolayı devamlı kesiliyordu. Sağ olsun MASKİ, terfi hattımızı yenileme çalışmasını yaptı. Sıkıntımız, giderildiği için çok memnunuz. Manisa Büyükşehir Belediyemize ve MASKİ Genel Müdürlüğümüze bu hizmetten dolayı teşekkür ederim" dedi.

        Fatih Mahallesi yağmursuyu çalışmalarında sona yaklaşıldı

        MASKİ Genel Müdürlüğü, Selendi'nin Fatih Mahallesi'nde gerçekleştirdiği 400 metrelik yağmursuyu hattı çalışmasıyla, yağışlı havalarda mahallede yaşanan sıkıntılara son verecek.

        Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki yağmursuyu sorunlarına yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda MASKİ, Selendi ilçesine bağlı Fatih Mahallesi'nde yağışlı havalarda suyun daha hızlı tahliyesini gerçekleştirmek üzere başladığı yağmursuyu hattı döşeme çalışmalarına devam ediyor. Toplamda 400 metre uzunluğundaki yağmursuyu hattı döşeme çalışmasının tamamlanmasıyla birlikte olası su baskınları ile daha önce oluşan su birikintilerinin önüne geçilecek.

        Fatih Mahalle Muhtar Azası Mehmet Küçük, "Mahallemizde altyapı eksikliğinden dolayı taşan yağmursuları nedeniyle vatandaşımızın yolda yürümesi, karşıdan karşıya geçmesi sıkıntılıydı. Araç giriş çıkışlarında da problem yaşanıyordu. Çöp dökmek için bile sokağa çıkamaz olduk. Her yer çamur içinde kalıyordu. Sağolsun MASKİ yetkilileri hemen ilgilendiler. Şu an yağmursuyu hat döşeme çalışmalarında sona yaklaşılıyor. Mahallemizde yapılan bu hizmetten dolayı çok memnunuz. Günden güne daha iyi hizmetlerin yapılacağından da hiç kuşkumuz yok. Biz MASKİ'ye güveniyoruz. Çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun'a teşekkür ederiz. Mahallem ve şahsım adına selamlarımızı gönderiyorum" dedi.

        (SC-Y)

        22.02.2018 12:25:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa