Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salihli OSB'de doğalgaz konuşuldu

        (Fotoğraflı)

        Behzat Akcan

        MANİSA (İHA) - Manisa'nın Salihli ilçesi Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Şubat ayı toplantısı, Belediye Başkanı Zeki Kayda başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantı da ise OSB'ye gelecek olan doğalgaz konuşuldu.

        Her ay gerçekleştirilen OSB yönetim kurulu toplantısı Belediye Encümen Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Belediye Başkanı Zeki Kayda'nın yanı sıra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yüksel, OSB Yönetim Kurulu Üyeleri Basri Ersoy, Abdülkadir Akkaplan ve OSB Müdürü Çağrı Duygu katıldı.

        İdari ve mali konuların görüşüldüğü toplantıda, Salihli OSB'ye gelecek doğalgaz için yapılacak olan alt yapı inşaat çalışmaları da ele alınarak değerlendirmelerde bulunuldu.

        Salihli Belediye Başkanı ve aynı zamanda OSB yönetim Kurulu Başkanı olan Zeki Kayda, doğalgazın OSB'ye gelmesiyle yatırımcının en önemli enerji ihtiyacı sorununun ortadan kalkacağını vurgu yaptı.

        (BA-SC)

        22.02.2018 12:12:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa