Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Uzun yıllar atıl kalan Sümerbank arazisi Sümerpark oluyor

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - İl genelinde dev projeleri bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin uzun yıllardır atıl durumda bulunan Sümerbank arazisinde yapımına başladığı projede inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Atıl alanın modern bir sosyal alana dönüşeceğini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, spor ve sosyal donatı alanlarının yanı sıra peyzaj uygulamasıyla Sümerpark'ın Manisa'ya çok yakışacağını belirtti.

        Uzun yıllardır atıl durumda olan Sümerbank arazisi Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin mevcut alanda başlattığı proje ile kente yakışan modern bir sosyal alana dönüşüyor. Spor sahalarından, sosyal alanlara kadar Manisalıların keyifle vakit geçireceği birçok donatıyı içerisinde bulundurun Sümarpark'ta inşaat çalışmaları aralıksız devam ediyor. Futbol, basketbol, voleybol, pentatlon sahası, fitness salonu, ve tenis kort gibi spor alanlarını içeren tesis aynı zamanda hamam, buhar odası, masaj salonu ve sauna da vatandaşların günün stresini atmasını sağlayacak.

        Projenin tamamlanmasıyla birlikte Sümerpark'ın Manisalıların uğrak noktası haline geleceğini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Manisalı vatandaşlarımız her şeyin en iyisini hak ediyor. Bu anlamda vatandaşlarımızın keyifle zaman geçireceği yeni alanlar kazandırıyoruz. Hem peyzaj uygulamasıyla, hem de donatı alanlarıyla keyifle vakit geçirmek isteyen vatandaşlarımızın Sümerpark yeni adresi haline gelecek" dedi.

        (SC-Y)

        22.02.2018 12:08:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa