Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yeşilay bilgisayar kursu katılımcılarına sertifikaları verildi

        (Fotoğraflı)

        Murat Akgül

        MARDİN (İHA) - Yeşilay Cemiyeti Mardin Şubesi bünyesinde kurulan Gençlik Merkezi'nin düzenlediği bilgisayar kursu katılımcılarına sertifikaları verildi.

        Yeşilay Cemiyeti Mardin Şubesi bünyesinde kurulan Gençlik Merkezi'nin düzenlediği "Eğitim ve Gençlik " Konulu gençlik buluşmasının davetlisi olarak sertifika törenine katılan İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı gençlere "Eğitimin Hayatımızdaki Önemi" konusunda tavsiyelerde bulundu. Gençlik merkezinde eğitim alan bilgisayar kursu öğrencileri sertifikalarını Milli Eğitim İl Müdürü Yakup Sarı ve Yeşilay Mardin Şube Başkanı Lütfü Günlüoğlu'dan aldılar.

        Sarı, İnternet bağımlılığı gençler için büyük bir tehlike olduğunu söyledi. Sarı, Milli Eğitim ve Yeşilay işbirliği ile gençlerimizi bekleyen bu büyük tehlikelerin farkında olduklarını belirterek, yapılacak ortak çalışmalar ile gençlerimizin ailelerine, milletine ve devletine hayırlı birer evlat olarak yetişmeleri için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

        (MA-MP-Y)

        22.02.2018 11:59:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mardin İlçeleri
        Tüm Mardin Haberleri
         Mardin

        Mardin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa