Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkmen ailelere yardımlar devam ediyor

        - Ülkü Ocakları Eskişehir Yunus Emre İlçe Başkanı Ahmet Biricik;

        - "Dünyanın neresinde olursanız olun dünyanın en masumudur çocuklar"

        - "Kötü niyetli insanların bu çocukların içinde bulundukları durumu fırsat bilip onları kandırmalarına, kullanmalarına, kötü alışkanlıklara alıştırmalarına fırsat veremeyiz"

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Ülkü Ocakları Eskişehir Yunus Emre İlçe Başkanlığı üyeleri Türkmen aileleri ziyaret etmeye devam ediyor.

        Ülkü Ocakları Eskişehir Yunus Emre İlçe Başkanlığı üyeleri, Eskişehir'de bulunan Türkmen ailelerini sık sık ziyaret ederek onların ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyor. Özellikle Türkmen çocuklarıyla yakından ilgilendiklerini belirten Ülkü Ocakları Eskişehir Yunus Emre İlçe Başkanı Ahmet Biricik, "Dünyanın neresinde olursanız olun yalansız, içten, sevecen, masum, ışıltıları ve gülüşleri ile dünyanın en masumudur çocuklar. Bu yüzden ilgiye, sevgiye, şefkate ihtiyaç duyarlar. Türkmen kardeşlerimize yapmış olduğumuz ziyaretlerde, özellikle çocuklarla daha çok vakit geçirmeye özen gösteriyoruz. Çocuklarımıza yönelik sık sık eğitici, öğretici ve onları mutlu edecek, yaşama sımsıkı bağlanmalarına yardımcı olacak faaliyetlerde bulunuyoruz. Bu çocuklar açlığın ne demek olduğunu, üşümenin nasıl bir his olduğunu, yokluğu, çaresizliği hepimizden iyi biliyorlar" dedi.

        "Kötü niyetli insanlara fırsat veremeyiz"

        Türkmenler arasında küçük yaşta kendilerinin başlatmadığı, fakat kurbanı oldukları bir savaş yüzünden annesiz, babasız, çaresiz kalan kardeşler olduğunu anlatan Biricik, şöyle konuştu;

        "Pek çok insanın hayatı boyunca yaşamayacağı acıları yaşamışlar, zorlukları görmüşler. O nedenle bu kardeşlerimizi yalnız bırakamayız. Kötü niyetli insanların bu çocukların içinde bulundukları durumu fırsat bilip onları kandırmalarına, kullanmalarına, kötü alışkanlıklara alıştırmalarına fırsat veremeyiz. Bu nedenle Türkmen kardeşlerimizin balalarıyla daha yakından ilgilenerek sevgimizi onlara göstermeli ve onların yalnız olmadıklarını hissettirmeliyiz" dedi.

        (MSY-Y)

        22.02.2018 11:36:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa