Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Avşar'dan sendika ziyaretleri

        (Fotoğraflı)

        MALATYA (İHA) - MHP Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar, Koop-İş Malatya Şube Başkanı Necdet Durak ve Güvenlik-İş Malatya İl Temsilcisi Çetin Tatar'ı ziyaret etti.

        Ziyarette konuşan Avşar, sivil toplum kuruluşlarının fikirlerinin kendileri için önemli olduğunu belirterek, "Bir çok defa sendika başkanlarımızla bir araya gelip istişareler yapıyoruz. Bu istişarelerimiz görevimiz süresince devam edecektir. Amaç, hedef belli, ortak paydamız Malatya" şeklinde konuştu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye teşekkür eden Koop İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Necdet Durak ise, "Türkiye şu anda rahat bir nefes alma içerisindeyse, bu olay sayın bahçeli sayesinde gerçekleşmiştir. Her zaman devletten ve vatandaşlardan yana tavrını net bir şekilde ortaya koymuştur. Bunun en canlı örneğini ise, 15 Temmuz'da tüm Türkiye görmüştür" dedi.

        Özellikle Suriye kampında çalışan ve Güvenlik-iş sendikasına kayıtlı olan taşeron işçiler için yapmış oldukları emekler için İl Başkanı Bülent Avşar'a teşekkür eden Güvenlik-İş Malatya temsilcisi Çetin Tatar da, "Hakikaten ziyaretlerimiz esnasında bizlerle sıcak bir karşılama ile ilgilenerek, anında MHP milletvekillerini arayarak sorunu iletmesi takdire şayandır. Bundan dolayı üyelerim ve sendikam adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

        (BT-SD-Y)

        22.02.2018 11:18:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa