Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karabük'te BAKKA-İş Kur Proje Akademisi eğitimleri başladı

        (Fotoğraflı)

        Yasin Erdem

        KARABÜK (İHA) - BAKKA-İş Kur Proje Akademisi protokolü kapsamında İş Kur'un geçen günlerde açılışı yapılan yeni hizmet binası eğitim salonunda İş Kur çalışanlarına yönelik 3 günlük Proje Döngüsü Eğitimi gerçekleştirildi.

        Karabük İşgücü Piyasasına yön veren en önemli aktörlerden biri olan İş Kur, İşgücü Piyasasında karşılaşılan sorunların çözümü noktasında sürdürülebilir projeler hazırlama ve uygulama ile ilgili hazır hale getirilmiş oldu. BAKKA,Avrupa Birliği ve Ulusal Ajansın desteklediği projelerin oluşturulması ile ilgili eğitim, Proje Uzmanı ve Eğitmen Esra Uzel Yüncüler tarafından verildi. "Eğitim her daim önceliğimizdir" vurgusunu yapan İş Kur İl Müdürü Coşkun Güven alınan bu eğitimle işgücü piyasasında özellikle iş arayanların niteliklerini artıracak, iş arayanla işgücü piyasası arasındaki uyumu en iyi seviyeye ulaştıracak yeni projelere imza atılacağını belirtti.

        (YE-OA-Y)

        22.02.2018 10:46:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karabük İlçeleri
        Tüm Karabük Haberleri
         Karabük

        Karabük

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa