Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye şampiyonu olan Beyşehirli milli sporcu gururlandırdı

        (Fotoğraflı)

        Ali Rıza Önses

        KONYA (İHA) - Antalya'da son bulan Türkiye Büyükler ve Gençler Muay Thai Şampiyonasında 48 kilo büyük bayanlar kategorisinde altın madalya kazanarak Türkiye şampiyonu olan Beyşehirli milli sporcu Nazife Uzuner'in başarısı memleketinde sevinçle karşılandı.

        Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı açıklamada, Beyşehirli milli sporcuyu Türkiye şampiyonasında gösterdiği başarıdan dolayı tebrik ederken, kendisiyle ilçe olarak gurur duyduklarını belirtti. Antrenörü Resul Uzuner de, şampiyonada yaptığı 6 maçı da kazanarak altın madalyaya ulaşan ve birincilik kürsüsüne çıkmayı başaran 25 yaşındaki milli sporcunun, elde ettiği bu başarıyla önümüzdeki aylarda Meksika'da yapılacak olan dünya şampiyonasına katılmaya hak kazandığını söyledi.

        (ARÖ-FM-Y)

        22.02.2018 10:17:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa