Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sağlıklı anne ve sağlık bebek için eğitimler devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        Uğur Kuş

        ŞANLIURFA (İHA) - Ceylanpınar'da sağlıklı anne ve sağlıklı bebekler için hazırlanan proje kapsamında anne adaylarına sağlık eğitimi verilmeye devam ediyor.

        Ceylanpınar Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü Aile Koordinasyon Birimi ve Toplum Sağlık Merkezi tarafından "Bebeğim yolda, Hoş Geldin Minik Hemşehrim" projesi kapsamında anne adaylarına sağlık eğitimi veriliyor. Eğitimlerinin ilki Yenişehir Mahallesi Kültür evinde yapılırken, eğitim programının ikincisinin Bahçelievler Kültür Evinde gerçekleştirildi.

        Toplum Sağlık Merkezi doktorlarından Nuri Emer, Ebe Emine Şahbaz ve Psikolog Uzman Dr. Şemsettin Aydin öncülüğünde verilen eğitimlerde anne ve bebek bağlığı ile ilgili önemli bilgiler paylaşıldığı öğrenildi.

        (UK-SD-Y)

        22.02.2018 10:16:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa