Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Azizoğlu ve Başkan Sekmen BEAH'ı ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        ERZURUM (İHA) - Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve İl Sağlık Müdürü Dr. Mahmut Uçar ile birlikte, Türkiye'de yaptığı başarılı sağlık çalışmaları ve teknolojik yenilikleri ile adından sıkça söz ettiren Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde (BEAH) incelemelerde bulundular.

        Hastane Yöneticilerinin de eşlik ettiği ziyarette Vali Seyfettin Azizoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, hastane ameliyathanesinde hizmet veren ameliyat robotuyla "laparoskopik" yöntemle yapılan bir ameliyatı takip ettiler. Sağlıkta teknoloji devi olarak adlandırılan "Davinci" ameliyat robotu ve yaptığı operasyonla ilgili bilgiler alan Vali Azizoğlu ve beraberindekiler, tecrübeli cerrahların ustalıkla yürüttüğü ameliyatı bire bir takip ettiler.

        Vali Azizoğlu, Başkan Sekmen ve İl Sağlık Müdürü Uçar daha sonra hastanenin Çocuk Kalp Damar Cerrahi Bölümü'nü ziyaret ettiler. Çocuk Kalp Cerrahı Uzm. Dr. Mehmet Biçer'den tedavisi devam eden minik hastalar hakkında bilgiler alan Vali Azizioğlu ve beraberindekiler hasta yakınları ile sohbet ederek, geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

        Yapılan ziyaretlerin ardından Hastane Başhekimliğine geçen Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve İl Sağlık Müdürü Dr. Mahmur Uçar, Hastane Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Orhan Delice ile birlikte yaptıkları açıklamada Erzurum'un sağlıkta yakaladığı başarının önemine vurgu yaparak inşaatı devam eden Şehir Hastanesi'nin tamamlanmasıyla sağlık hizmetlerinin daha konforlu olacağını belirttiler.

        Erzurum'da sağlık hizmetlerindeki kalitenin teknolojik imkanlarla her gün daha da geliştiğinin altını çizen Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin sadece Erzurum'a değil, bölge illerine ve hatta ulusal düzeyde görev yapan bir hastane olmasının yanı sıra, Sağlık Turizmi ile de birçok ülke vatandaşına hizmet ederek adından söz ettirdiğini sözlerine ekledi.

        (ERZ-AT-Y)

        22.02.2018 09:42:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa