Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        'Büyük İktisatçılar' tiyatro oyununu beğeniyle izlendi

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Sakar

        BATMAN (İHA) - Batman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerinin oluşturduğu İktisadi Düşünce Tiyatrosu tarafından hazırlanan "Büyük İktisatçılar" tek perdelik tiyatro oyununu Batı Raman Kampüsü Rektörlük Konferans Salonu'nda sahne aldı.

        İktisat tarihinde yer almış büyük iktisatçıların düşüncelerinin didaktik bir üslupla sergilendiği tek perdelik tiyatro oyununda salonu dolduran öğrenciler hem öğrendi hem eğlendi. "Büyük İktisatçılar" tek perdelik tiyatro oyununu ilgiyle izleyen Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, sahnede başarıyla sergilenen oyun için İktisadi Düşünce Tiyatrosu'na teşekkür etti.

        "Öğrencilerimizin performansları bizleri mutlu etti"

        Oyunu izlemekten büyük keyif aldığını ifade eden Rektör Prof. Dr. Durmuş, "Oyunun başarılı bir şekilde sergileyen yönetmen hocamı ve oyuncuları tebrik ediyorum. İktisadi Düşünce Tiyatrosu oyuncuları bizim öğrencilerimiz, onların bu performansları ve özgüvenleri bizleri çok mutlu etti. Hocam burada tüm izleyicilere büyük iktisatçıları ve düşüncelerini eğlendirerek tanıttı. Mühendislik tarihinde yer edinmiş şahsiyetleri de böylesi güzel bir tiyatro oyununda sergilense, çok güzel olur. Tiyatro ekibine her türlü desteği vereceğiz. Onlarda daha güzel daha çok bölümü ilgilendiren güzel oyunlar sergilemeye devam edecek" dedi.

        (HS-MP-Y)

        21.02.2018 17:56:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Batman İlçeleri
        Tüm Batman Haberleri
         Batman

        Batman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa