Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaldırım işgalleri aralıksız denetleniyor

        (Fotoğraflı)

        Sevban Sevkal

        BATMAN (İHA) - Batman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kentin kaldırım işgallerinden kurtarılması için başlattıkları denetimlerini şehrin tümündeki ana arterlere yaymaya başlıyor.

        Batman'ın en önemli sorunlarından biri olan, vatandaşların şikayetine ve rahatsızlığına neden olan kaldırımların esnaflar tarafından işgali konusunda sıkı denetimlere başlandı. Zabıta ekiplerinin Atatürk Bulvarı ve Turgut Özel Bulvarı'ndan başlattığı denetimler 7. Cadde ile Kıbrıs Şehitleri Bulvarı'nda devam etti. İki ayrı ekip halinde gerçekleştirilen denetimlerde, kaldırım işgaline neden olan 10 esnafa ceza kesildi. Batman'a çağdaş kent kimliği kazandırma hedefinde denetimlerin sürekli hale geleceğini söyleyen Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, kaldırımları işgali konusunda tavizsiz ve kararlı olduklarının, uyarılara uymayan esnaflara da zamanla daha ciddi yaptırımlara gideceklerinin altını çizdi.

        (SS-MP-Y)

        21.02.2018 17:06:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Batman İlçeleri
        Tüm Batman Haberleri
         Batman

        Batman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa