Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğrencilere sabah çorbası Büyükşehir'den

        (Fotoğraflı)

        MALATYA (İHA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Üniversite öğrencilerine sabah çorbası ikram ediliyor. Günlük 750 kişiye ikram edilen mercimek çorbası, büyük memnuniyetle karşılanıyor.

        Çevreyolu Akpınar Altgeçidi üzerinde, Eski Şire Pazarı ile İnönü Üniversitesi Otobüs Durakları arasındaki alanda kurulan İkram Çeşmesi'nden öğrenciler için çorba akıtılıyor. Eğitim-öğretim dönemlerinde sunulan çorba ikramı, özellikle üniversite öğrencilerine yönelik olmasının yanında ilk ve ortaöğrenim öğrencileri ile tüm vatandaşlara da açık tutuluyor. Hafta içi her sabah saat 07.00'de başlayan çorba ikramını, derslerine gitmek üzere yola çıkan ancak kahvaltı yapamamış öğrenciler büyük memnuniyetle karşılıyor.

        Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen organizasyonla günlük 750 kişiye çorba ikram ediliyor.

        (BT-SD-Y)

        21.02.2018 17:00:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa