Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Levent Devrim:"Bu başarı sadece benim değil"

        - Manisa Büyükşehir Belediyespor'da Yeni Altındağ Belediyespor maçı hazırlıkları

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Geçtiğimiz sezon ligin 21. haftasında göreve başladığı Manisa Büyükşehir Belediyespor'da bugüne kadar 81 puan toplayan teknik direktör Levent Devrim, bu başarının sadece kendisine ait olmadığını belirterek, başarının ekip işi olduğunu söyledi. Devrim, "Önemli olan ligin sonunda hedefe ulaşmamız. Gidişatımız iyiye doğru gidiyor. İnşallah Mayıs ayının 5'inde hatta inşallah bu tarihten önce şampiyon olan taraf biz oluruz" dedi.

        Hafta sonu deplasmanda konuk olduğu maçta Çanakkale Dardanelspor engelini kayıpsız aşarak şampiyonluk yolunda bir engeli daha geçen Manisa Büyükşehir Belediyespor'da Pazar günü Mümin Özkasap Spor Tesisleri'nde oynanacak olan Yeni Altındağ Belediyespor maçının hazırlıkları galibiyet parolasıyla sürüyor. Takımın şu ana kadar aldığı başarılı sonuçlar, Çanakkale Dardanelspor ve hafta sonunda oynayacakları Yeni Altındağ Belediyespor maçıyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan teknik direktör Levent Devrim, başarının bir ekip işi olduğunu söyledi. Ligde bundan sonra her maçın zorlaştığını söyleyen Levent Devrim, "Maç öncesi konuştuğumuz gibi zor bir maç olacaktı zaten. Çanakkale maçı öylede oldu, kolay değildi. Bundan sonra her maç daha da zorlaşıyor. Çanakkale Dardanelspor takımınında bir takım sıkıntıları var. Kümede kalmaya çalışıyorlar. Maç beklediğimiz gibi başladı zaten. Onlarda maça iyi motive olmuşlar. Ancak maçın sonunda kazanan biz olduk. Çok çok iyi oynadığımızı söyleyemeyiz. Özellikle ilk yarıda istediğimiz seviyede değildik. Maçın ikinci yarısında doğru oynamaya başladık. Daha doğru oyuna çıktık ve atağa daha doğru çıktık. Topta bizde daha fazla kaldı. Gol pozisyonlarımızda çok oldu. Önemli bir engeli daha aştık" dedi.

        "Tamamen hedefe kilitlendik"

        Maçlara hafta hafta baktıklarını dile getiren Devrim, "Biz maçlara hafta hafta bakıyoruz. En önemli maç önümüzdeki maç. Önümüzde şimdi Yeni Altındağ Belediyespor maçı var. Kalan 11 maçımız var. Hafta hafta düşünüp hafta hafta maçları yaşayıp bu maçları kayıpsız geçmek istiyoruz. Yeni Altındağ Belediyespor'da ligde zor günler yaşayan bir takım. Onlarda puan veya puanlar için buraya geleceklerdir. Nitekim Bayburt gibi bir takımı mağlup ettiler. Ondan önce Halide Edip Adıvar maçından puan aldılar. Dolayısıyla maçlara sarılan ve saldıran bir takımla oynayacağız. Bizimde hedefimiz var. Biz artık tamamen oyuncularımızla birlikte, kulübümüzle birlikte, yönetimimizle birlikte, camiamızla birlikte hedefe kitlendik. Geri sayımı başlattık. Bu maçı da inşallah pazar günü kendi sahamızda kayıpsız geçip 56 puan yapıp bir sonraki maça hazırlanacağız" ifadelerini kullandı.

        Manisa Büyükşehir Belediyespor'un kendi döneminde topladığı 81 puanla ilgili de açıklamalarda bulunan Devrim, "Ben çok rakamlara takılmıyorum. Bunu hiç hesap etmedim. Hakikaten hesap etmedim. Ama şu var. Yani bir defa çok iyi bir kulübe geldik. İyi şartları olan bir kulübe geldik. Doğru yönetilen bir kulübe geldik. Şükür sorunu olmayan bir kulübe geldik. Ben geldiğim günden bu yana aynı şeyi söylüyorum. Bu süreçte tamamen bütün kafam, bütün benliğim, konsantrasyonum, her şeyim saha. Saha dışında çok bir şeyle uğraşmıyoruz. Sağ olsun gerek başkanlarımız, gerek yöneticilerimiz, gerek kulüpte çalışanlarımız saha dışında çok şey bırakmıyorlar. Sadece saha içinde biz kalıyoruz. Kulüp içinden ve kulüp dışından sezon başından bu yana çok büyük destekler alıyorum" dedi.

        Şu anda geldikleri noktanın birlik ve beraberlikten geçtiğini ifade eden Teknik Direktör Levent Devrim konuşmasına şöyle devam etti: "Bu sezon başı itibarıyla takımı bizim yapmamız neticesinde hocalarımızdan çok faydalandık. Scout ekibimiz çok iyi çalıştı. Scout ekibimiz ve benimle birlikte bize yardımcı olan arkadaşlarımızla birlikte çok iyi bir ekip olduk. Doğru bir takım kurduk. Bu kulübe yakışan en doğru oyuncularla yürümeye çalıştık. Çok araştırdık ve araştırmaya devam ediyoruz. Hocalarımız hafta sonu maçlardaydı. Bugün, yarın hocalarımız yeni maçlarda olacaklar. Pazartesi günü ben tekrar maç izlemeye gideceğim. Yani araştırmadan, konsantre olmadan, çok çalışmadan olmuyor. Ben tesislere sabah geliyorum ve akşam çıkıyorum. Başka türlü olmuyor. Allah'ta bizlere yardım ediyor. Biz çok iyi oyuncular aldığımızı biliyorduk. İyi oyunculuklarının yanında çok doğru karakterde çıktılar. Onlarda hem oyunculuklarını hem de karakterlerini sahaya yansıtıyorlar. Bu kadar güzel ve doğru şeylerin olduğu yerde başarının gelmemesi mümkün değil. Basında çok sağ olsun çok güzel şeyler yazıyorlar. Onlara da teşekkür ediyorum. Ancak bu başarı sadece benim değil. Benimle birlikte yürüyen birçok arkadaşımız var, hocalarımız var, oyuncularımız var. En önemlisi ise spora ciddi yatırımlar yapan, futbolu çok seven Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, kulüp başkanımız Mevlüt Aktan ve yönetim kurulumuz var. Yani sadece benlik bir durum değil. Önemli olan ligin sonunda hedefe ulaşmamız. Gidişatımız iyiye doğru gidiyor. İnşallah Mayıs ayının 5'inde hatta inşallah bu tarihten önce şampiyon olan taraf biz oluruz"

        (ÖND-Y)

        21.02.2018 14:57:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa