Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        'Geleneksel Sanatlar Atölyesi' çocuklar için hayata geçiriliyor

        (Fotoğraflı)

        SAKARYA (İHA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından çocuklara yönelik 'Geleneksel Sanatlar Atölyesi' projesi hayata geçiriliyor.

        Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü çocuklara yönelik yeni bir projeye daha imza atıyor ve 'Geleneksel Sanatlar Atölyesi'ni Sosyal Gelişim Merkezinde (SGM) hayata geçiriyor. Ebru, Tezhip ve Minyatür branşlarından oluşacak atölyede kayıtların başladığını açıklayan Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Murat Kıroğlu, 4 Mart Pazar gününe kadar devam edecek kayıtlara tüm sanatsever çocukları davet etti.

        Kurslara tüm öğrencileri davet eden Kıroğu, "Atölyede ortaokul öğrencilerine Tezhip ve Minyatür, ilkokul ve ortaokul öğrencileri için ise Ebru dersleri gerçekleştirilecek. Tezhip derslerinde çocuklarımızın geleneksel motifleri öğrenerek el becerilerini geliştirmesini amaçlıyoruz. Çocuklar motifleri kağıda özenle ve sabırla işlerken hem sabretmeyi öğrenecek, hem de geleneksel sanatlarımız hakkında bilgi sahibi olacaklar. Minyatür'de ise minyatür sanatını yakından keşfedecekler. Çocuklara yönelik ebru atölye çalışmamız ile çocukların hem keyifli vakit geçirmelerine hem de ebru sanatını deneyimleyerek kendi kabiliyetlerini ve yaratıcılıklarının sınırlarını keşfetmelerine yardımcı olacaktır. Birbirinden seçkin geleneksel sanatların verileceği kurslara tüm öğrencilerimiz davetlidir" dedi.

        (BCT-İÇ)

        21.02.2018 14:42:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa