Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kalkınma Planı Adıyaman hazırlık toplantısı

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'da 11. Kalkınma Planı Adıyaman hazırlık toplantısı, Adıyaman Üniversitesinde yapıldı.

        Adıyaman Üniversitesinde Turizm Uygulama Otelinde İpekyolu Kalkınma Ajansı (İKA) koordinasyonunda gerçekleştirilen toplantıya kamu, özel sektör, yerel yönetim ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile Adıyaman Üniversitesi öğrencileri katıldı. Toplantıda On Birinci Kalkınma Planına ilişkin belirlenmiş olan öncelikler ve alt öncelikler tartışılarak bunlara ilişkin çözüm önerileri dile getirildi. Tartışılan ve ön plana çıkan görüşler On Birinci Kalkınma Planına aktarılmak üzere Kalkınma Bakanlığına gönderildi.

        Türkiye'nin 2023 yılını da içeren gelecek beş yıl ve ileri ki yıllarında ulaşmak istediği hedefleri ortaya koyacak olan On Birinci Kalkınma Planı (2019-2023) hazırlıkları, Kalkınma Bakanlığı koordinasyonunda tüm illerde eş zamanlı olarak başlandı.

        (CK-SD-Y)

        21.02.2018 14:29:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa