Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mehmetçik için atkı, bere, eldiven kampanyası başlatıldı

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Nemrut Dağı Turizm ve Tanıtım Derneği tarafından Afrin'de, başlatılan Zeytin Dalı Harekatına katılan askerler için atkı, bere, eldiven örme kampanyası başlatıldı.

        Zeytin Dalı Harekatına katılan askerlerin üşümemesi için atkı, bere ve eldiven örme kampanyası kapsamında kampanyaya destek verecek olan vatandaşlara örgü ipleri dernek tarafından ücretsiz bir şekilde verilecek. Kampanyayla alakalı Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Başkanı Abdulkadir Geylani Taş'ı ziyaret eden Nemrut Dağı Turizm ve Tanıtım Derneği Başkanı Fatih Adıyaman ve derneği üyeleri kampanya hakkında bilgiler verdi. Herkesin Mehmetçikler için destek vermesini isteyen Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Başkanı Abdulkadir Geylani Taş, " Afrin'de, Zeytin Dalı Harekatına katılan askerlerimiz için başlatılan bu kampanya oldukça anlamlı bir kampanyadır. Kampanya kapsamında vatandaşlarımız askerlerimize bere, atkı ve eldiven örebilecek onların soguktan üşümemesi için destek olabileceklerdir. Örgü ipleri tamamen ücretsiz olup dernek tarafından karşılanacaktır. Vatandaşlarımızın yağması gereken tek şey Bozbey yolunda bulunan Yün Pazarına gidip burada askerler için atkı, bere ve eldiven örmek istediklerini söylemeleri yeterlidir.Örgü ipleri tamamen ücretsiz olup vatandaşlarımız sadece ve sadece örgü yapacak" dedi.

        Daha sonra konuşan Nemrut Dağı Turizm ve Tanıtım Derneği Başkanı Fatih Adıyaman ise, askerler için kampanya başlattıklarını kampanya kapsamında örgü iplerinin tamamen dernek tarafından karşılanacağını ve yapılan bere, atkı ile eldivenlerin dernek tarafından askerlere gönderileceğini söyledi.

        (CK-SD-Y)

        21.02.2018 14:19:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa