Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Biga'da kardeş okul protokolü imzalandı

        (Fotoğraflı)

        Toprak Akkaya

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale'nin Biga ilçesinde, Tevfik Emin Başarır İlkokulu ile Ayşe Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında kardeş okul protokolü imzalandı.

        Protokolde , İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, Tevfik Emin Başarır İlkokulu Müdürü Bayram Ali Dur, Ayşe Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Meryem Canakay yer aldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, iki okulun bu anlamlı projeye imza atmasının ilçede farkındalık oluşturma adına taktire şayan olduğunu söyledi.

        Ayşe Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Meryem Canakay, "Kardeş okul protokolü kapsamında Tevfik Emin Başarır İlkokulu ile Ayşe Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi Eğitimi öğrencilerimiz karşılıklı faaliyet ve etkinlikler düzenleyecekler. Amacımız, toplumsal farkındalık oluşturarak, öğrencilerimizin eğitimlerine katkıda bulunmak. 2017-2018 Eğitim Öğretim yılından itibaren başlamak üzere 5 yıllık işbirliği protokolü imzalıyoruz. Her yıl yapacağımız etkinlikler ile güncel hayatın özel eğitim öğrencilerinin ihtiyaçlarına göre değiştirilerek güncellenecek" dedi.

        Tevfik Emin Başarır İlkokulu Müdürü Bayram Ali Dur ise okulun 5 özel eğitim sınıfının bulunduğunu, özel eğitim öğrencilerinin en uygun eğitim ortamında eğitim aldıklarını, Ayşe Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi Eğitimi öğrencilerinin stajlarını bu sınıflarda yaptıklarını belirtti. Dur," Şubat, Mart ve Nisan aylarında protokol kapsamında 5 etkinlik ile çocuklarımıza güzel etkinlikler yapacağız. Özel öğrencilerimizi toplumun içine katarak entegre etmeyi istiyoruz" diye konuştu.

        21.02.2018 14:16:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çanakkale İlçeleri
        Tüm Çanakkale Haberleri
         Çanakkale

        Çanakkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa