Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Belediye Başkanı Tahmazoğlu, yaralı askeri ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Kahraman Türk Ordusu'nun Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Operasyonu'nda geçtiğimiz günlerde yaralanan Uzman Çavuş Onur Doğan'ı tedavi gördüğü Dr. Ersin Aslan Devlet Hastanesinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

        Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Afrin'de yürütülen operasyonlarda yaralanan Uzman Çavuş Onur Doğan'ı tedavi gördüğü Dr. Ersin Aslan Devlet Hastanesi'nde ziyaret ederek sağlık durumu ile ilgili bilgi aldı. Afrin'de görev yapan Kahraman Türk Ordusu'nun terör örgütlerine karşı bir destan yazdığını ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Kahraman Türk Ordusu Afrin harekatında tüm dünyanın gözleri önünde bir destan yazıyor. Normal şartlarda çok kısa sürede bitmesi gereken bu operasyonda hain terör örgütlerinin sivilleri kalkan yapması nedeniyle Kahraman Ordumuz büyük bir titizlikle ilerliyor ve sivillerin zarar görmemesi için büyük riskler alarak yollarına devam ediyorlar. Kahraman Ordumuz Afrin harekatı esnasında her türlü hainliklere rağmen destanlar yazarak ilerliyor. 80 milyon Türk milleti tek bir yürek olmuş ordumuza destek veriyor. Bu harekat esnasında küresel güçlerin maşası olan hainlerin saldırıları sonucu, bu topraklar için canını hiçe sayan kahraman Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Yaralanan Gazilerimize de rabbimden acil şifalar diliyorum" dedi.

        Zeytin Dalı Operasyonu'nda yaralanan Uzman Çavuş Onur Doğan ise Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür ederek, "80 milyon Türk milletinin desteğini ve dualarını yanımızda hissettik. Bu vatan ve bu Bayrak için çıktığımız bu yolda ordumuz muzaffer olacaktır. Beni hastanede yalnız bırakmayan devlet büyüklerime ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür ederim" dedi.

        (AKG-SD-Y)

        21.02.2018 14:00:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa